IN BEELD

RENOVATIE LANDMARK ARNHEM

Volg de metamorfose

Op dit moment zijn wij bij Landmark Arnhem druk doende met de renovatie en transformatie van dit iconische kantoorgebouw. Fase 2 is inmiddels gestart om er een duurzame, toekomstgerichte werkomgeving met veel licht, lucht en ruimte te realiseren. De status van de renovatie is te volgen via deze pagina. Via de impressie hieronder bij meubilair en inrichting is te zien hoe Landmark Arnhem straks professioneel uitstraalt en ingericht zal worden in combinatie met een uniek serviceniveau.

WERKEN AAN EEN DUURZAME
INSPIRERENDE OMGEVING

FASE 1

Strippen & Slopen

FASE 2

Opbouw

FASE 3

Afwerking & inrichting

FASE 4

Oplevering

Meubilair & inrichting

Impressie

Herinrichting entreeplein

Impressie

Interesse?

Heeft u interesse om te huren in Landmark Arnhem, meld u dan aan middels het contactformulier. Wij horen graag waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

Huurders aan het woord

“Ons bedrijf staat voor dynamiek en duurzaamheid. Die waarden herkennen we in Landmark Arnhem. Relaties die wij hier ontvangen zijn onder de indruk zonder geïmponeerd te zijn. De levendige Piazza, de uitstraling van het gebouw - hoogwaardig én laagdrempelig - werkt effectief enthousiasmerend.”

Huurder Landmark

“Van bovenaf gezien begrijp je waarom dit gebouw zo zichtbaar aanwezig is. Dat heeft met meer te maken dan de hoogte alleen: Landmark Arnhem gaat op in zijn natuurlijke omgeving en trekt bedrijven aan die verantwoord willen ondernemen.”

Bezoeker Landmark