Skip to main content

Een duurzame toekomst

begint in Landmark Arnhem

Als onderdeel van de transformatie van Landmark Arnhem heeft de eigenaar van het pand fors in duurzaamheid geïnvesteerd. Dankzij onder andere de inzet van vernieuwde installaties heeft het gebouw een label A++ ontvangen. De duurzaamheidsprestaties van Landmark Arnhem zijn veel omvattend en hebben geleid tot het behalen van een BREEAM – NL In-Use certificaat.
(2016 – v1, https://www.breeam.nl/in-use-23#portfolio) en WELL asset.

Landmark Arnhem
is WELL-ready
de basisvoorzieningen zijn in het pand aanwezig

Een gebouw met een BREEAM-NL certificaat is niet alleen een energiezuinig gebouw maar ook een gezond en energiebewust gebouw, waarin binnenklimaat, ventilatie en een aangename verlichting ruimschoots aandacht krijgen. De gezonde werkomgeving van Landmark verhoogt het welzijn en de productiviteit van iedereen die werkt of op bezoek komt in Landmark.

EEN GEZONDE WERKOMGEVING VERHOOGT
HET WELZIJN EN DE PRODUCTIVITEIT IN LANDMARK

Landmark is voorbereid voor een WELL-certificering. De WELL Building Standard formuleert specifieke gezondheidscriteria op het vlak van onder andere lucht, water, voeding, licht, beweging, thermisch comfort, akoestiek en materialen. Landmark Arnhem is WELL-ready, de basis (gebouw gebonden) voorzieningen zijn in het pand aanwezig, de huurder kan daarmee zelf bepalen in hoeverre hij/ zij invulling geeft aan de verschillende WELL – criteria en of het Well – certificaat zal worden aangevraagd. In basis is een WELL platinum certificaat voor een huurder goed haalbaar.

Voor meer informatie neemt u graag contact met ons op.

Huren? Bel 026 - 445 2 445