Effectief vergaderen
met alle benodigde faciliteiten

De centrale vergaderfaciliteiten van Landmark Arnhem voegen zich naar de wensen van huurders. Of het nu een informele brainstormsessie betreft in klein gezelschap of een groot congres in het auditorium, een workshop of een lezing: het Serviceteam regelt met plezier de inrichting van de ruimte, de gewenste multimediale faciliteiten, de ontvangst van gasten en de volledige banqueting. Liever geen fysieke bijeenkomst? Dan heeft u de beschikking over een volledig digitale werkomgeving met mogelijkheden van videoconferencing.

Live of online:
hier komt alles samen

Naast de informele ontmoetingsplekken in de Piazza kunnen huurders ook ruimtes in het vergadercentrum reserveren. Reserveren van deze ruimtes gaat heel gemakkelijk in de Landmark App. Als huurder heeft u recht op een vergadertegoed, zodat u het vergadercentrum kunt gebruiken wanneer u het nodig heeft.

Huurder aan het woord

“Wanneer wij onze klanten en relaties uitnodigen voor een congres, weegt het inhoudelijke programma bijna even zwaar als de sfeer waarin wij hen ontvangen. Die is altijd meer dan goed verzorgd, en je merkt dat onze gasten dat enorm waarderen.”

Huurder Landmark - oktober 2021