Skip to main content

Veelzijdige horeca

op ieder uur van de dag

Als samenwerken een sociaal gebeuren is, dan is lekker eten de smeerolie. Natuurlijk heeft iedereen daarin zijn persoonlijke smaak en voorkeuren, maar het verse en gevarieerde aanbod van Landmark Arnhem speelt daar soepel op in. Na een frisse fruitsalade of een schuimige latte keren uw medewerkers energiek terug van een korte pauze en samen lunchen is even gezellig als gezond. De keuken anticipeert op de verschillende momenten die een werkdag kent, met een uitgebreid assortiment dat garant staat voor keuzevrijheid.

All-day bar
daar komt alles bij elkaar

In de lobby van de Piazza vormt de all-day bar een gezellig ontmoetingspunt. Bezoekers worden hier vriendelijk ontvangen bij de `barceptie’, en nemen alvast een lekker kopje koffie voordat hun afspraak begint. De hele dag is het een komen en gaan van huurders en gasten, die hier even aanlanden voor een aangenaam intermezzo. Denk aan een goede cortado uit handen van de barista, een healthy smoothie, een saladebowl of een wrap, gewoon voor de lekkere trek. Even een moment voor henzelf of voor een goed gesprek; daarna kunnen uw medewerkers weer voluit aan de slag.

PURE VERWENNERIJ…

Restaurant
op de tweede verdieping

Het restaurant op de tweede verdieping is de uitgelezen plek om pauze te houden en om samen te komen met collega’s of klanten. Medewerkers kunnen er uitgebreid lunchen of gewoon werken, maar alleen overleggen met een drankje mag ook, als dat beter uitkomt. De kaart bevat een aantal vaste `favourites’, aangevuld met verrassende, pure seizoensgerechten. Misschien nog even natafelen of juist naar buiten voor een korte wandeling in de zon. Na zo’n onderbreking zijn uw medewerkers weer in balans en hebben zij frisse energie opgedaan.

Banqueting als onderdeel van
de vergaderfaciliteiten

In de vergader- en presentatieruimten van Landmark Arnhem vinden regelmatig bijeenkomsten en evenementen plaats. Het dagprogramma kan worden aangevuld met uitgebreide banquetingopties. Deelnemers worden getrakteerd op een verse kop koffie of thee, een smakelijke lunch of een afsluitende borrel, en krijgen daarbij alle gelegenheid om kennis te maken en ervaringen uit te wisselen. Gemak en snelheid staan daarbij voorop; de goed verzorgde break-outs helpen hen om de aandacht vast te houden en een actieve input te leveren.

Huren? Bel 026 - 445 2 445