Landmark Arnhem

Een iconisch gebouw

Vijfentwintig jaar geleden werd dit iconische pand gebouwd in opdracht van een verzekeringsmaatschappij. In de volksmond kwam het bekend te staan als de Ohra-toren of het Ooievaarsnest, naar de boerderij die hier ooit stond. Kosten noch moeite werden destijds gespaard om, naar de maatstaven van toen, een tijdloos gebouw te realiseren. Van die solide basiskwaliteit is anno 2021 dankbaar gebruikgemaakt om het gebouw om te vormen naar de normen en eisen van deze tijd. Dankzij een fysieke verduurzaming, een volledig nieuwe inrichting en een onderscheidend service- en hospitalityconcept is Landmark Arnhem klaar voor een nieuwe toekomst.

EEN GEBOUW VAN VANDAAG,
KLAAR VOOR MORGEN

Landmark Arnhem
krijgt een eigentijdse invulling

Landmark Arnhem is een multi-tenant pand dat bestaat uit een divers aanbod aan flexibele kantoorunits en een ruime Piazza. Daar bevinden zich naast een all-day bar en restaurant een centrale receptie, een state-of-the-art vergadercentrum en vele andere overleg- en ontmoetingsfaciliteiten die door alle pandbewoners kunnen worden gebruikt.

De nieuwe entree van het pand leidt medewerkers en gasten direct naar de ronde Piazza, het kloppende hart van het gebouw. Dit is de plek voor spontane ontmoetingen en geplande afspraken, in een sfeer van gastvrijheid. De inrichting is spraakmakend en natuurlijk. De ambiance van de Piazza inspireert tot creativiteit en concentratie waardoor gebruikers iedere dag met plezier naar hun werk zullen gaan.

Landmark Arnhem
next level zakendoen

Een duurzame toekomst
begint in Landmark Arnhem

Als onderdeel van de transformatie van Landmark Arnhem zijn er forse investeringen gedaan in duurzaamheid. Dankzij onder andere de inzet van nieuwe installaties verbetert de energieprestatie van het gebouw van label C naar label A++.  Landmark Arnhem haalt buiten naar binnen, met veel groen, met natuurlijk licht en verse lucht. Hierdoor ontstaat een gezonde en inspirerende werkomgeving. Het interieurdesign versterkt dat karakter door het gebruik van organische vormen en natuurlijke materialen. In het pand heerst een levendige dynamiek, waarbij het gebouw zijn gebruikers omringt met positieve energie.